0 Comments 17/06/2019

Hovedretter

  • Cevapcici

    • 88,-DKK

    (hjemmelavede farsruller af oksekød med pommfriter og salat)

  • Punjena pljeskavica

    • 118,-DKK

    (hjemmelavede hakkebøf fyldt med bacon, ost og tomater med dagens kartofler og salat)

  • Wienersnitzel

    • 160,-DKK

    (som i Wien,af kalveindelår med dagens kartofler, ærter og valgfri sovs)

  • Karageorgessnitzel

    • 160,-DKK

    (kalvefilet fyldt med røget skinke og feta ost med tartarsovs/dip dagens kartofler, ris og satarasch)

  • Grilltallerken

    • 160,-DKK

    [300+gr.(5 forskellige slags) grillet kød og ajvarsovs/dip        med dagens kartofler, ris og satarasch]

  • Grillede medaljoner

    • 175,-DKK

    (250+gr.medaljoner af svinemørbrad med dagens kartofler,        grønt og valgfri sovs )

  • Fyldt kyllingebryst

    • 175,-DKK

    (kyllingebryst fyldt med Serrano skinke, spinat og mozzarella dagens kartofler, grønt og hvid cremesovs)

  • Stegte rødspætte

    • 175,-DKK

    (med persillekartofler og smørsovs)

  • Rødspættefilet

    • 128,-DKK

    [paneret rødspættefilet(2 stk.) med rejer kaviar og pommfriter]

  • Bearnaise steak

    • 195,-DKK

    (250+gr.grillet oksefilet med fedtkant med dagens kartofler,  grønt og bearnaisesovs )

  • Peber steak

    • 195,-DKK

    (250+gr.grillet oksefilet med fedtkant med dagens kartofler,        grønt og pebersovs )

  • Hvidløgssteak

    • 195,-DKK

    (250+gr.grillet oksefilet med fedtkant med dagens kartofler,  grønt og hvidløgssovs )

  • Biftek djulbastija

    • 235,-DKK

    (250+gr.grillet kalvemørbrad med dagens kartofler,  grønt og valgfri sovs )

    (+40,- pr.pers. ved bestilling af  “Fri Menu”)